Werken in een groot academisch ziekenhuis als het UMC Utrecht betekent dat nieuwe ontwikkelingen altijd binnen handbereik zijn. En dat gebeurt op veel verschillende vlakken. Denk aan medisch-technische innovaties, vernieuwingen in arbeidsvoorwaarden of de robots die ons helpen het ziekenhuis schoon en steriel te houden. Je werkt mee aan en je werkt met vooruitstrevende toepassingen waarmee we zorg en gezondheid nu en in de toekomst continue verbeteren. Vernieuw mee!

De eerste werkdag van...

Applicatiebeheerder Danny vertelt over zijn eerste werkdag bij het UMC Utrecht. Luister de podcast!
Roos Hijner arbeidsdeskundige

Hoe innoveren we in het UMC Utrecht?

In het UMC Utrecht komt technologie, wetenschap en zorg samen. Innovatie vindt plaats binnen al deze onderdelen. Denk aan de gerobotiseerde sterilisatieafdeling die recent is opgeleverd, de 2400 zonnepanelen op het dak die jaarlijks circa 560.000 Kwh aan duurzame elektriciteit opleveren. Daarnaast de hybride OK die state-of-the-art beeldtechniek combineert met innovatieve OK apparatuur. Chirurg van het UMC Utrecht, Jelle Ruurda, is de eerste hoogleraar op de nieuwe leerstoel ‘minimaal invasieve robot geassisteerde chirurgie' en voorzitter van de recent opgerichte Nederlandse werkgroep robotchirurgie.

O'Jay Medina is datascientist

“Ik heb eigenlijk altijd al het gevoel gehad dat ik een baan wilde met maatschappelijke relevantie en heb ook affiniteit met de gezondheidszorg. Er is geen betere plek om het verschil te kunnen maken dan hier, de plek waar het allemaal gebeurt.” O'Jay zet data-analytics en machine learning in om te leren bij welke behandeling een patiënt baat heeft. Ook ontwikkelt hij met zijn team tools om capaciteit in kaart te brengen, bijvoorbeeld op de IC. 

Hoe innoveert het UMC Utrecht?

Ontvang direct de nieuwe interessante vacatures