Ga je als verpleegkundige in het UMC Utrecht aan de slag, dan is geen dag hetzelfde. In een disciplinair team werk je mee aan complexe behandelingen van patiënten die vaak alleen in een academische setting zorg kunnen krijgen. We willen vooroplopen en de zorg in Nederland verder brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we jou nodig. Wil jij je specialiseren en verder ontwikkelen? Dan past werken in het UMC Utrecht bij jou!

Jij bent de expert

Als verpleegkundige kun je bij het UMC Utrecht veel kanten op. Wil jij je kennis en vaardigheden verbreden? Dan zijn er tal van specialisaties waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ic-verpleegkundige, SEH verpleegkundige, dialyseverpleegkundige of kinderverpleegkundige. Als specialist in jouw vakgebied draag jij je steentje bij aan de topzorg die onze patiënten van ons verwachten. Geen dag is hetzelfde. Je leert, verbetert en innoveert continu. 

Werken op de IC

Als IC-verpleegkundige sta je het meest dichtbij de patiënt, in een van de meest kwetsbare momenten van zijn/haar leven. Op onze afdeling komen alle patiëntcategorieën voorbij. Wij hebben verschillende werkgroepen om zo verschillende specialismen te kunnen onderzoeken en kennis te kunnen delen. Zo waarborgen wij de kennis over alle patiëntcategorieën die op de IC voorbijkomen en werken wij samen aan de ontwikkeling van de topklinische hoogcomplexe zorg. 

De eerste werkdag van...

Ontdek hoe het is om te werken als dialyseverpleegkundige bij UMC Utrecht en luister naar de podcast.

Op zoek naar de specialisatie die bij je past?

Ontvang direct de nieuwe
interessante vacatures!