Met ruim 12.000 medewerkers is het UMC Utrecht, waar het Wilhelmina Kinderziekenhuis onderdeel van is, een van de grootste publieke zorginstellingen van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Om de zorg hier 24 uur per dag op rolletjes te laten verlopen, hebben we niet alleen zorgprofessionals nodig. Ontdek wat jij voor ons kunt betekenen.

We hebben je nodig!

Onderwijs, zorg en onderzoek, het komt hier allemaal samen. Dat maakt ons ziekenhuis een heel interessante omgeving om in te werken. Niet alleen voor zorgprofessionals, maar ook voor jou! We zijn altijd op zoek naar technici, controllers, stafmedewerkers, managers, logistiek- en facilitairmedewerkers die hun ervaring uit andere sectoren bij ons willen inzetten. Vernieuw mee met het UMC Utrecht!

De eerste werkdag van...

Luister naar de podcast van Roos, arbeid- en organisatiedeskundige bij het UMC Utrecht!

Jeroen is senior opleider bij de UMC Utrecht academie

In onze opleidingen ontwikkelen studenten de competenties die ze nodig hebben om hun functie goed uit te voeren. Het leren en het toetsen vindt zowel op school als in de praktijk plaats. De UMC Utrecht Academie creeërt een uitnodigende en uitdagende leeromgeving op school en in de praktijk. Ons onderwijs is zo ingericht dat de student zowel student als werknemer kan zijn.

Wat wil jij indirect voor de zorg betekenen?

Ontvang direct de nieuwe
interessante vacatures!