Ons OK complex voor volwassenen beschikt over maar liefst 23 state-of-the-art operatiekamers voor laag- en midden- en hoogcomplexe beschikt. Daarnaast telt het Wilhelmina Kinderziekenhuis ook nog 8 OK's en hebben we 2 hybride OK's, waarin een patiënt tijdens de operatie kan worden doorlicht door geïntegreerde en geavanceerde röntgenapparatuur. We kennen hier geen enkele patiënt die iets standaards heeft. Dat maakt ons werk bijzonder.

De eerste werkdag van....

Ontdek hoe het is om  als anesthesiemedewerker te werken op de OK van UMC Utrecht!

Teamwerk als basis

Kom jij als operatieassistent, recoveryverpleegkundige of anesthesiemedewerker een van onze OK teams versterken? Dan word je onderdeel van een hecht team van bevlogen en loyale collega's. Je werk is uitdagend en gevarieerd. We hebben te maken met een grote diversiteit aan ingrepen, van laag tot academisch hoog complex en van verschillende specialismen.
Operatiekamer

Werken op onze hotfloors

Het UMC Utrecht bundelt haar 'hotfloors', het OK-complex, IC-complex en SEH, binnen één medische divisie en dat is onderscheidt zichzelf hiermee in Europa. Hier werken we samen aan hoogcomplexe en acute zorg. Patiëntencategorieën variëren van openhartchirurgie tot (neuro)trauma's, van hematologie tot hart- en longtransplantaties en van ECMO's en LVAD's. Chirurgische ingrepen voeren we uit met de meest actuele kennis en kunde, de nieuwste technieken en geavanceerde apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan robotchirurgie, neurochirurgie en cardiochirurgie.

Dé plek voor operatieassistenten

Randy werkt als operatieassistent in een van de meest geavanceerde OK- en IC complexen in Europa. "We opereren hier ook patientjes van het Prinses Máxima Centrum, waardoor we unieke ervaring op doen met kinderoncologie. Ook zijn we gespecialiseerd in kindercardiochirurgie en obstetrie en wordt er regelmatig geopereerd op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU)."

Kom jij ons OK team versterken?

Ontvang direct de nieuwe
interessante vacatures!